Најнови вести

Post Thumbnail

Соработка со Bowen Therapy Skopje

 • јули 12, 2023
 • 0 Comments
Post Thumbnail

НАЦИОНАЛНИ ДЕНОВИ НА МС 2022  

 • ноември 28, 2022
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Наш нов соработник – BODYTEC

 • јуни 26, 2022
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Обраќање на доц. д-р Барбов

 • ноември 10, 2021
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Закони и прописи

 • октомври 23, 2021
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Достапен MS Atlas – Дел 2!

 • август 29, 2021
 • 0 Comments
Post Thumbnail

МС Барометар 2020

 • март 15, 2021
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Виртуелен МС Советник

 • февруари 8, 2021
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Виртуелен МС советник

 • октомври 28, 2020
 • 0 Comments
Post Thumbnail

ACTRIMS/ECTRIMS MSVirtual 2020

 • септември 19, 2020
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Допис до медиумите

 • септември 9, 2020
 • 0 Comments
Post Thumbnail

MS Nurse PRO

 • јуни 7, 2020
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Глобален МС хор

 • мај 22, 2020
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Честитка

 • декември 30, 2019
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Конференција на MS Sessions 2019

 • декември 5, 2019
 • 0 Comments
Post Thumbnail

Новини од конгресот на ECTRIMS 2019

 • септември 19, 2019
 • 0 Comments