Неодамнешните студии покажаа дека бројот на жените е можеби четири пати повисок од мажите

Инциденцата на новодијагностицирани жени можеби е за четири пати повисока од кај мажите Како хронична воспалителна болест, мултиплата склероза влијае…

0
501