ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРАВОТО НА СПЕЦИЈАЛИЗИРАНАТА МЕДИЦИНСКА РЕХАБИЛИТАЦИЈА КАКО ПРОДОЛЖЕНО БОЛНИЧКО ЛЕКУВАЊЕ (БАЊСКО ЛЕКУВАЊЕ) КАКО ДЕЛ ОД ТРЕТМАНОТ КАЈ МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА

Значењето на медицинската рехабилитација во третманот на мултипла склероза е повеќестрано бидејќи делува благотворно на општата здравствена состојба кај пациентите…

0
283

Наш нов соработник – BODYTEC

На ваше барање, а на наше посебно задоволство ви ја обзнануваме нововоспоставената соработката со BODYTEC – студио за персонален тренинг…

0
327