Мултипла склероза и чувствителност на студ: како студот влијае на симптомите на мултипла склероза?

Како што температурите се намалуваат во зимските месеци, многу луѓе со мултиплa склероза (МС) почнуваат да се подготвуваат за чувствителност…

0
369