Неодамнешните студии покажаа дека бројот на жените е можеби четири пати повисок од мажите

Инциденцата на новодијагностицирани жени можеби е за четири пати повисока од кај мажите Како хронична воспалителна болест, мултиплата склероза влијае…

0
51

Митови и заблуди

Митови и заблуди 1. „Нема ефикасна терапија за МС“ Иако, моментално нема лек за мултиплa склероза, постојат ефикасни третмани за…

0
100