Сите закони и прописи на едно место

Почитувани, Националното здружение за МС, ве информира дека изминатиот период во соработка со тим правници посветено работевме на селекција, прочистување…

0
159

Закони и прописи

Ова место е резервирано за еден многу важен сегмент од животот на лицата со мултипла склероза (МС). Тим на правници,…

0
29