ACTRIMS/ECTRIMS MSVirtual 2020

Скопје, 19. септември 2020 година   Националното здружение за помош и поддршка на лица со мултипла склероза ве информира дека…

0
51

Допис до медиумите

Скопје, 09. септември 2020 година Националното здружение за помош и поддршка на лица со мултипла склероза ве информира дека денес се одржаа…

0
74

MS Nurse PRO

MS Nurse Professional е акредитирана алатка за обука преку интернет која има за цел да ги консолидира стандардите за медицинска…

0
60

Глобален МС хор

Скопје, 22. мај 2020 година Со цел да ја прославиме овогодинешната кампања на Светскиот ден на мултипла склероза, #MSConnections, луѓе…

0
69